To je to što me zanima!

Umjesto u zatvoru: Horvatinčić se slobodno šeće Zagrebom, snimljen u ženskom društvu

Horvatinčića su snimili ispred jedne privatne poliklinike, u pratnji mlađe ženske osobe, a potom su se uputili do parkiranog Land Rovera...
Vidi originalni članak

Tomislav Horvatinčić (74), pravomoćno osuđen na 4 godine i 10 mjeseci zatvora zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par Salpietro, umjesto na izdržavanju kazne slobodno se šeće Zagrebom, bez ikakve pratnje pravosudne policije, prenosi Jutarnji List.

Horvatinčića su snimili ispred jedne privatne poliklinike, u pratnji mlađe ženske osobe, a potom su se uputili do parkiranog Land Rovera. Snimku možete vidjeti OVDJE.

VRATILI GA U LIPOVICU Zašto Horvatinčić u toplicama nije bio u pratnji čuvara? Već ga puštaju i van na nekoliko sati

Podsjetimo, Horvatinčić je nakon vrlo dugotrajnoga sudskoga postupka punoga preokreta na kraju bio pravomoćno osuđen na spomenutu kaznu od 4 godine i 10 mjeseci zatvora. Nakon toga uslijedio je niz zahtjeva za odgodom izvršenja kazne, uglavnom zbog njegovoga zdravstvenoga stanja, da bi konačno, kada mu je posljednji od zahtjeva za odgodom odbijen, on počeo služiti kaznu 21. srpnja prošle godine. Dakle, na odsluženju kazne nalazi se nešto manje od godinu dana.

Nedavno smo objavili i kako je Horvatinčić snimljen na rehabilitaciji u Krapinskim Toplicama. Više o tome pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • 02.06.2022.

    slika i prilika krivosuđa

  • dale73 02.06.2022.

    Hrvatska je država u rukama: razbojnika, kriminalaca, lopova, prevaranata, takozvane institucije su pune bandita svih vrsta od medicinske, sudske, policijske, obaviještajne, i svih lopovskih kadrova koji za novac štite svoje sponzore u ovom slučaju ubojica u recedivu.

  • Miške 02.06.2022.

    Tuđmanistan

Komentiraj...
Vidi sve komentare