To je to što me zanima!

Umorila se od traženja pravog pa se udala - za samu sebe

Odluku da se vjenča sama sa sobom Yasmin Elby (40) objavila je još 2013., a kako voli putovati, na produženi medeni mjesec će krajem godine u jugoistočnu Aziju
Vidi originalni članak

Nakon godina izlazaka i spojeva bez uspjeha da pronađe 'pravog', 40-godišnja Yasmin Elby rekla je - dosta. 

Rođena Teksašanka odlučila je doskočiti problemu te se udala za samu sebe. Na svoje posebno vjenčanje pozvala je obitelj i prijatelje, a ceremonija ja zapravo bila vrlo slična tradicionalnima. 'Novosti' su bile što je Yasmin nosila ljubičastu, a ne bijelu vjenčanicu te nije imala mladoženju. Do oltara ju je dopratila majka. 

Facebook

Iako ovakve ceremonije nisu zakonski priznate u SAD-u, na Yasmininom vjenčanju bila su tri svećenika koja su ga opisala kao 'duhovnu ceremoniju'. 

- Bila sam ganuta podrškom i ljubavlju koju su mi iskazali bližnji tijekom moje proslave ljubavi i života - napisala je Yasmin na Facebooku. 

Odluku da se vjenča sa sobom objavila je još 2013. godine, a kako voli putovati, na produženi medeni mjesec će krajem godine. Posjetit će Kambodžu, Laos i Dubai, piše Oddity Central

Idi na 24sata

Komentari 266

  • vanilijica 09.02.2015.

    Što joj je trebala ta glupost? Samo trošak . Puno žena se nikad ne uda lijepo žive svoj život posvećen karijeri i sebi samima.To je za mene sasvim ok.inaj poštenije prema svima. Puno žena se odrekne svega na uštreb braka i djece a na kraju budu ostavljene i prevarene. velik broj muževa ne cijene dovoljno svoje žene i nikad ne pitaju kako je njima koje rade dva posla oni samo očekuju da im se ugodi u svemu.Onda dođe vrijeme kad žena više ne može zbog bolesti ili nećeg drugog i onda joj okrenu leđa.Sve što je do tada učinila više im nije bitno odbace je ko istrošenu krpu.Onda se pitaš je li vrijedilo što si sav svoj život posvetila njemu!? Sad kad ti treba razumjevanje i potpora dobiješ hladan tuš.Jedina sreća su ti djeca koja te zagrle i daju snage za dalje.

  • nobullshit 09.02.2015.

    a kaj u slučaju da se odluči na swinganje?

  • pravoipravicaibezfaksa 08.02.2015.

    mašta radi svašta.....duhovni ceremonijal, hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare