To je to što me zanima!

'Umorio' ga Sabor: Kerum je s trudnom Fani otplovio na jahti

Kerumova jahta u subotu je uplovila u marinu u Palmižani. I dok je on u naručju držao sina Franu i prenio ga na kopno, trudna Fani ih je brižno promatrala s palube
Vidi originalni članak

Splitskog gradonačelnika Željka Keruma njegovi sugrađani nisu vidjeli tjednima. Od 'napornog' rada u Saboru, u kojem je proveo osam radnih sati, i briga oko gradskog proračuna i financija pobjegao je jahtom na Hvar. U subotu je viđen u marini Palmižana zajedno sa trudnom Fani Horvat i sinom Franom. 

U opuštenom izdanju, gol do pasa i s bijelim šeširićem na glavi, Kerum je sina prenio na kopno dok je Fani, koja je trenutno u poodmaklom stadiju trudnoće, sve promatrala s palube. Da Kerumu godi odmor vidljivo je i na njegovoj liniji.

Kerum se ne odvaja od obitelj, a da je osjetljiv na medijske napise o trudnoj Fani pokazao je i javno kada se javio u eter jednog radija. Tada su ga iziritirali novinski napisi da su firme Fani Horvat blokirane.

- Ja upozoravam svakoga, nemojte mi dirati Fani i nemojte mi dirati djecu - poručio je tada Kerum i zaprijetio novinaru koji je pisao o njoj i poručio mu da će mu 'gućak iščupati'. 

Kerum i Fani čekaju drugo dijete.  

Idi na 24sata

Komentari 198

  • franc 17.07.2012.

    frik šou jbt!

  • durango11 17.07.2012.

    Da mi je vidit Cobija u kupacem...LOL

  • crnabitanga 17.07.2012.

    Saborski zastupnik, gradonačelnik Splita... stup društva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare