To je to što me zanima!

Umrla jer joj je 4 godine WC četka bila u stražnjici

Cindy Corton pijana je pala u kupaonici između školjke i zida. Drška WC četke od 10 centimetara zapela joj je u stražnjici. Liječnici joj nisu vjerovali
Vidi originalni članak

Britanka Cindy Corton (35) iz Nothinghama umrla je nakon niza propusta liječnika koji nisu vidjeli da joj je u stražnjici drška četke za WC od deset centimetara. Majka jednog djeteta pijana je pala u kupaonici 2005. godine. Suprug Peter rekao je kako su joj tada u bolnici dali tablete protiv bolova i poslali je kući. Naredne dvije godine pokušavala je uvjeriti liječnike da joj je plastična drška zaglavila u stražnjici. Na kraju je bilo kasno za operaciju jer joj je drška srasla s kosti zdjelice. Pristala je na treću operaciju u ljeto 2009. godine. Nakon deset sati na operacijskom stolu, izgubila je previše krvi i umrla. Mrtvozornik je iskritizirao liječnike koji nisu napravili potrebne pretrage. Kaže kako bi danas bila živa. Vlasnik stana u kojemu je Cindy pijana pala, Bruce Hickling, rekao je da je bila toliko pijana da joj je morao pomoći da se uspne stepenicama.
- Čuo sam tutanj i plač. Ušao sam u kupaonicu i vidio Cindy koja je zapela između zahoda i zida - rekao je. Hitna pomoć odvajala ju je od školjke, a Bruce je sutradan vidio da nema drške na četki. Peter tuži bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • heconja 19.05.2010.

    presmiješno,kaj je 4 godine kakala na usta???

  • plavuša13 19.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Balun_napuhani 19.05.2010.

    perverzija od smrti

Komentiraj...
Vidi sve komentare