To je to što me zanima!

Umro 81-godišnjak na kojeg je u Labinu autom naletio vozač (91)

Vozač (91) u petak je u Labinu naletio automobilom na pješaka (81) na zebri. S teškim ozljedama prebacili su ga u bolnicu gdje je u ponedjeljak preminuo. Vozač je imao valjanu vozačku
Vidi originalni članak

Preminuo je muškarac (81) koji je u petak stradao u prometnoj nesreći u Labinu, javlja istarska policija.

Na njega je na pješačkom prijelazu naletio auto kojim je upravljao 98-godišnji muškarac s područja Labina, navodi se.

On se Hyundaijem pulskih registracija kretao Zelenicom, ulicom ispred stadiona NK Rudar, i nije se zaustavio na pješačkom prijelazu te je naletio na muškarca koji je išao preko zebre.

UDARIO GA NA ZEBRI U Labinu ozlijeđen pješak: Na njega naletio 98-godišnji vozač

Teško ozlijeđenog pješaka prebacili su u pulsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, ali jutros je podlegao ozljedama.

Protiv vozača mjerodavnome državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Prema informaciji istarske policije, 98-godišnji vozač ima valjanu vozačku dozvolu.

Kako bi se povećala sigurnost pješaka, kao jedne od najugroženijih skupina sudionika u cestovnom prometu, istarska policija apelira na sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i sigurnosna pravila.

Ove je godine tijekom siječnja na istarskim prometnicama stradalo ukupno devet pješaka. Dva pješaka su poginula, jedan je teže ozlijeđen, a šest pješaka ja zadobilo lakše ozlijede.

Budući da je prošle godine tijekom siječnja u prometnim nesrećama samo jedan pješak lakše ozlijeđen, policijski službenici će u narednom razdoblju provoditi pojačane aktivnosti kako bi se smanjilo stradavanja pješaka u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • covidd 01.02.2022.

    Sve bolje od boljeg,žrtva od 81 i još bolje, vozač od 91 godinu,užas majko mila,da čovjek od 91 godinu još ima vozačku,pa koja to budaletina je stavila u zakon da takvi mogu još vozit,užass

  • antimunjenih 01.02.2022.

    Starci su opasnost na cesti i pjeske a kamoli s autom

  • ISEKI 01.02.2022.

    Ja mislim da će vozać sad dobiti doživotnu kaznu zatvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare