To je to što me zanima!

Umro dječak (8) na kojega je u Zaprešiću naletio auto

O tragičnoj nesreći svjedoče samo dijelovi automobila razbacani po cesti. Nesretni dječak I. K. (8) je nastradao na putu do škole
Vidi originalni članak

Osmogodišnji I. K., na kojeg je u petak ujutro u Ključu Brdovečkom kod Zaprešića naletio osobni automobil, preminuo je u subotu u 12.35 sati u Klaićevoj bolnici. Na dječaka koji je išao u školu, Škodom Favorit naletio je susjed Stjepan Šoštarić (52).
Šoštarić je u lijevom zavoju zbog brzine izgubio nadzor nad automobilom i u zanošenju sletio s kolnika na šljunak. Prednjim lijevim dijelom udario je u dječaka, noseći ga na haubi još nekih desetak metara, da bi, kad se konačno uspio zaustaviti, dječak pao s haube na lišće ispred kuće u Zagrebačkoj 35. Dječak je s teškim ozljedama glave prevezen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti, gdje su se liječnici satima borili za njegov život.
Kako se doznaje iz policije, vozač koji je naletio na dječaka nije bio pijan.
- Svi smo u šoku jer je poginuo presladak dječak. Ljudi se danas okupljaju oko mjesta nesreće i pale svijeće za dječaka - rekla je susjeda D. I.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_2858 01.12.2007.

    rip :(

  • johndoe 01.12.2007.

    RIP

  • mala___plava 01.12.2007.

    Jako mi je žao što umiru mladi na cestama, posebno djeca! Samo što po vašim pričma nitko onda ne bi smio sjesti za upravljač kako se ne bi dogodila tragedija! U ovom slučaju kriv je vozač jer je zbog (pre)brze vožnje vozio u zavoju. Zamislite samo kako je vozaču koji je ubio djete zbog brze vožnje, a činjenica je da nije bio pijan. Za pijane vozače koji sjedaju za vozilo ja bih oduzela vozačku na duže vrijeme, a kad prouzroče nesreču kao što je smrt malodobnog djeteta onda bi mu dala zatvorsku kaznu od 10 god čak i više, puno više. Ali kada je u pitanju prebrza vožnja, možemo reči da je večina od nas barem jedanput vozila brzo. Zato kad iduči puta budete vozili (pre)brzu vožnju sjetite se ovog nesretnog dječaka! Vozač je u nehaju ubio malodobnog dječaka, zbog prebrze vožnje, nije bio u pijanom stanju - sve su to činjenice. Ne branim vozača, naravno da mu treba dati prikladnu kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare