To je to što me zanima!

Preminuo Stipan Ivić kojeg je izrešetao napadač iz zasjede

Propucanog Ivića prebacili su u KBC Sestre Milosrdnice gdje je operiran i smješten na odjel intenzivnog liječenja. Napadač se sam predao policiji. Priznao je da je žrtvu čekao tri sata u autu
Vidi originalni članak

Propucani i teško ranjeni ugostitelj Stipan Ivić preminuo je danas u 11.50 sati. Njega je 7. svibnja, dok je sjedio u svom automobilu, propucao Mirko Marić (38).

Ivića su tad prebacili u KBC Sestre Milosrdnice gdje je operiran i smješten na odjel intenzivnog liječenja. Napadač se sam predao policiji te su ga osumnjičili za pokušaj ubojstva. 

Podsjetimo, u Ivića je pucao Mirko Marić (38) koji je osumnjičen da ga je čekao tri sata u zasjedi pa u njega ispalio pet metaka. Marić se sam predao policiji, a policija je u njegovom stanu pronašla revolver kojim je Ivić ubijen.

Napadač kaže da na tržnicu u Španskom došao oko ponoći i oko tri sata čekao Ivića da se pojavi. Kad je Ivić srebrnim Chryslerom 330 ušao u prostor tržnice i parkirao ga ispod kluba, između staklene terase slastičarnice i štandova, Marić je u njega ispalio najmanje šest metaka s namjerom da ga ubije. Napadač je pobjegao, a Ivić je s teškim ozljedama glave završio u bolnici.

Navodno su razlog napada neriješeni poslovi između ove dvojice. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 31.08.2019.

    R

  • marijo16 18.05.2017.

    Ubica izgleda ko moj pradedo ,a navodno ima 38 let

  • drilllmt 18.05.2017.

    Saucesce obitelji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare