To je to što me zanima!

Umro mladić (33) koji je pao s mopeda u Makarskoj

D.M. (33) stradao je u prometnoj nezgodi na Jadranskoj magistrali u Makarskoj oko 21 sat. Pao je s mopeda i ozlijedio se. Umro je u bolnici
Vidi originalni članak

D. M. (33) stradao je u prometnoj nezgodi na Jadranskoj magistrali u Makarskoj oko 21 sat. Vozeći skuter iz smjera Tučepi, okrznuo je rubnik ceste, izgubio kontrolu i pao. Tragovi krvi na mjestu pada su u blizini kandelabra od kojeg je motor nakon nezgode otklizao 20-ak metara dalje. Mladića su hitno prevezli u splitsku bolnicu, a u petak oko dva sata je umro. Mladić, navodno, nije vlasnik motora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sasa23 29.04.2010.

    Hrvatsko odvjetništvo i sudstvo siju smrt na Hrvatskim cestama. Ovaj mladić D.M. proglašen je krivim za smrt dječaka Roka Vranješa. Skrivio smrt i dobio 60 dana nagrade. Zbog toga se mogao ovako ponašati na cesti. Na žalost svoje obitelji na isti način je i sebi presudio. Osjeća li se Gđa-a Biljana Puharić općinska državna odvjetnica imalo krivom za ovu smrt. Vidi li sebe ujutro u ogledalu. Da li bi tražila 60 dana humanog rada da je umjesto Roka možda bio netko njen. Da je tražila pravu kaznu za tu nesreću danas bi D.M bio sigurno živ.

  • user_45163 29.04.2010.

    mladić je mrtav...nažalost

  • dioptrija 29.04.2010.

    vozim skuter cilu godinu i uvik me strah kad dode prolice i sunce a sa njima i vikend vozaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare