To je to što me zanima!

Umro muškarac (79) kojeg je nožem u svađi ubola žena (74)

Šibenik: Policija je utvdila da je B.V.(79) umro prirodnom smrću, a ne zbog napada nožem. Njega je 30. prosinca u Zablaću nakon svađe nožem izbola supruga (74)
Vidi originalni članak

B.V. (79) iz Zablaća kraj Šibenika, kojeg je 30 prosinca nožem izrezala njegova supruga D.V. (74), u utorak navečer je umro u šibenskoj bolnici. Međutim, za njegovu smrt nije kriva supruga, već godine.

- Utvrđeno je da smrt nije nastupila kao posljedica napada, već se radi o prirodnim uzrocima - rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Na muškarca je 30. prosinca u popodnevnim satima u obiteljskoj kući nakon svađe nasrnula supruga i teško ga ozlijedila. On je bio hospitaliziran na Odjelu kirurgije, a žena na psihijatriji. Ona će odgovarati za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda i kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ja_mama 05.01.2011.

    a zas nebi odgovarala za samoobranu il za neuracunljivost

  • 20bucks 05.01.2011.

    Pa kod nas je postalo normalno i prirodno da ljudi umiru od ranjavanja hladnim ili vatrenim oružjem, stoga i ovaj slučaj okarakteriziran pod "prirodnu smrt". Tako je i ovaj zaštitar nedavno umro prirodnom smrću nakon što ga je onaj idiot (pljačkaš) par puta upucao. Da ne pričamo za slučaj Luke Ritza... To su sve prirodne stvari...

  • w_saint 05.01.2011.

    eh da je znala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare