To je to što me zanima!

Umro na igralištu: Čelniku KK Čakovec stalo srce usred hakla

Mario Vehtersbah Stojan uhvatio je dodanu loptu na trici i samo se srušio. Kolege veterani su priskočili, oživljavali ga, pokušali mu pružiti pomoć, stigla je i Hitna, ali srce nije izdržalo
Vidi originalni članak

U četvrtak je  na čakovečkom groblju pokopan Mario Vehtersbah Stojan, predsjednik Košarkaškog kluba Čakovec. Preminuo je u utorak u 57. godini, i to, kako navode Međimurske novine, na košarkaškom igralištu prilikom redovitog hakla u dvorani III. osnovne škole u Čakovcu.

Uhvatio je dodanu loptu na trici i samo se srušio. Kolege veterani su priskočili, oživljavali ga, pokušali mu pružiti pomoć, stigla je i Hitna, oni su ga pokušavali reanimirati, ali uzalud, srce nije izdržalo. 

- Nakon igračke karijere ostao je u košarci u raznim funkcijama u Košarkaškom savezu Međimurske županije, a posljednje desetljeće bio je predsjednik Košarkaškog kluba Čakovec.  I nikad nije prestajao hodati na hakl, bilo na vanjskom igralištu Ekonomske, bilo preko zime na Trećoj - napisao je njegov dugogodišnji prijatelj u Međimurskim novinama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mestar 16.02.2017.

    RIP, mnogi ne znaju da su teski bolesnici jer misle da svi zdravstveni problemi dolaze s godinama i poslom kojim se bave.

  • mrvica21 16.02.2017.

    Ah, koliko sam puta prošla kroz to igralište kao srednjoškolka. Ali šta ćeš, to je dio života. Danas jesmo, sutra - tko zna gdje smo.

  • mrvica21 16.02.2017.

    Ah, koliko sam puta prošla kroz to igralište kao srednjoškolka. Ali šta ćeš, to je dio života. Danas jesmo, sutra - tko zna gdje smo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare