To je to što me zanima!

Umro Splićanin koji je puškom ubio ženu pa si pucao u glavu

Čipčić (50) je u svoju suprugu Maricu (49) smaknuo u parkiranom crvenom kombiju, a potom je pokušao ubiti i sebe. Nije uspio. Kolima Hitne pomoći prevezli su ga u KBC Split..
Vidi originalni članak

Boris Čipčić (50), Splićanin koji je krajem rujna 2016. godine ubio ženu hicem iz automatske puške, a potom i sebi pucao u glavu, umro je u KBC-u Split.

Čipčić (50) je u svoju suprugu Maricu (49) smaknuo u parkiranom crvenom kombiju, a potom je pokušao ubiti i sebe. Nije uspio. Kolima Hitne pomoći prevezli su ga u KBC Split. Ozljede koje si je zadao bile su opasne po život, a liječnici su se borili za njegov život. 

Kako se doznaje, muškarca je u bolnici do zadnjeg trenutka čuvala policija. Iako je bilo govora kako će biti prebačen na odjel palijativne skrbi, do premještaja očito nije došlo, a Čipčić je preminuo na odjelu kirurgije.

Nekoliko mjeseci prije nego je ubio suprugu, ona ga je prijavila zbog obiteljskog nasilja. Odselila se, no on ju je pratio.

Policijski službenici su bili u šoku kad su vidjeli scenu koja ih je dočekala. Marica je ležala mrtva za volanom kombija punog voća i povrća, a Boris je ležao u lokvi krvi na tlu pored suvozačevog sjedala.

Stanari Ulice Hrvatske mornarice, gdje se ubojstvo dogodilo, bili su preplašeni i zgroženi mučnim slikama kojima su svjedočili. Većina ih uopće nije poznavala, jer Boris tu nikad nije ni živio. 

Marica se doselila prije tri mjeseca nakon što je muž izbacio iz zajedničkog stana u Jeretovoj ulici u Splitu. U braku su bili gotovo 20 godina, a s njima je živjela Maričina 18-godišnja kćer. Naizgled skladan brak počeo je pucati ovog proljeća. Boris je naslutio da ga supruga vara. Počele su svađe, da bi joj Boris u lipnju je izbacio stvari u smeće. Prijetio joj je pa je završio na ispitivanju.
 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • merida_1 11.01.2017.

    Izgleda da su oboje zaslužili to što ih je snašlo,nije bez vraga došlo do ovog!

  • Mél.C.B.🌼 09.01.2017.

    dobro da ga je lipi vrag i odnija! :/

  • Fenix7 09.01.2017.

    Kakav preljub? Preljub je posljedica a ne uzrok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare