To je to što me zanima!

UN-ova agencija za Gazu optužila Izraelce. Oni uzvratili

Izrael je ranije optužio UNRWA-u da je zaposlila djelatnike koji su sudjelovali u napadu Hamasa 7. listopada
Vidi originalni članak

UN-ova agencija za palestinske izbjeglice (UNRWA) optužila je u ponedjeljak izraelske vlasti da su mučili neke zaposlenike agencije u Pojasu Gaze, navodi se u priopćenju koje navodi agencija France presse, dok Izrael optužuje agenciju da ima više od 450 terorista. “Neki od naših zaposlenika izvijestili su timove UNRWA-e da su bili prisiljeni na priznanje pod mučenjem i zlostavljanjem” dok su ih “ispitivali o odnosima između UNRWA-e i Hamasa te o umiješanosti u napad na Izrael 7. listopada”, rekla je ta agencija UN-a koju Izrael optužuje da ima "više od 450 terorista" u Gazi.

VELIKI NAPAD Izrael izveo najveću operaciju u Ramalahu: Tijekom operacije razvili su se nasilni neredi...

Izrael je ranije optužio UNRWA-u da je zaposlila djelatnike koji su sudjelovali u napadu Hamasa 7. listopada. 

Izraelski vojni glasnogovornik rekao je u ponedjeljak da UNRWA u Gazi zapošljava više od 450 "vojnih operativaca" iz Hamasa i drugih naoružanih skupina, te da je Izrael podijelio te obavještajne podatke s Ujedinjenim narodima.

PREGOVORI Amerika, Egipat i Katar žele prekid vatre u Gazi. Netanyahu u govoru objavio svoje zahtjeve

"Preko 450 zaposlenika UNRWA-e vojni su operativci u terorističkim skupinama u Gazi. Preko 450. Ovo nije puka slučajnost. Ovo je sustavno", rekao je vojni glasnogovornik kontraadmiral Daniel Hagari na brifingu za novinare.

"Poslali smo informacije koje sada dijelim, kao i daljnje obavještajne podatke, našim međunarodnim partnerima, uključujući UN", rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dobar loš zao No1 05.03.2024.

    UNov musimanski svjet..

  • Mjerilo21230 04.03.2024.

    Cionisti zele kolektivnim izgladnjivanjem naroda potjerat Palestince iz Gaze to vidi trenutnim stanjem gdje ne dozvoljavaju da u Palestini ude humanitarna pomoc,a UNRWA je organizacija koja doprema hranu u Gazi i svjedoči njihovim monstruoznim ubijanjima,zato su i optuzili njih bez ikakvih dokaza nebi li ih svi bojkotirali i Palestinci ostali bez hrane pa da ih se rjese,al neznaju da spletke pokvarenjaka nece nikad uspjet

  • uistinu je tako 04.03.2024.

    židov= lažov

Komentiraj...
Vidi sve komentare