To je to što me zanima!

Unajmio prijatelja da ubije majku jer je bila prestroga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danisha su svi znali kao odličnog učenika koji radi u školskom uredu. Nur je prodavao drogu. Upoznali su se na španjolskom i sprijateljili se...
Vidi originalni članak

Američki tinejdžer Danish Minhas (18) iz Houstona unajmio je školskog kolegu Nura Mohameda da ubije njegovu majku Tabassum Khan (43).
- Nur je priznao da je izbo Khan nekoliko desetaka puta - rekao je policajac Brian Harris. Minhas je priznao da je naručio ubojstvo u studenom prošle godine. Jednostavno nije želio slušati njezina pravila.
- To nisu bila neobična pravila: vrijeme kada mora doći kući, pomoći u kućanskim poslovima, ne hodati po autocesti... jednostavna pravila koja postavljaju svi odgovorni roditelji - dodao je Harris.
Minhas se kobne noći vratio kući i našao majku mrtvu. Pozvao je policiju koja je odmah posumnjala na njega. Mohameda su već ulovili kako prodaje drogu nekoliko puta u krugu škole. Sprijateljio se s Minhasom, koji je bio odličan učenik, na satovima španjolskog. Ubojstvo majke navodno je platio 4000 dolara (oko 20.000 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Frank Ribery 08.01.2010.

    Ma sve je jasno ovo je musliman i po meni je predodređen da bude kriminalac!!

  • crnilabud 08.01.2010.

    ....ADMINE RADIŠ LI IDANAS 3SMJENE!?

  • šamar 08.01.2010.

    lud svijet...klinci poludjeli,ubijaju roditelje zbog....gluposti...sve je k vragu otislo...mislim da se roditelj mora postovati,kao i svaka starija osoba,al izgleda da ti vise nikome nista ne znaci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare