To je to što me zanima!

'Unatoč propustima policija je otkrila i uhitila osumnjičenika'

Nisu sve mjere poduzete pravodobno kako to propisuje zakon i na temelju izvješća, načelnik PU je taj koji će poduzeti dodatne mjere, rekao je ministar unutarnjih poslova
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je slučaj premlaćivanja 18-godišnje djevojke u Zadru i optužbe njezine majke na račun policije. 

ŠOKANTAN RAZGOVOR S NAPADAČEM 'Čovječe, dite si mi ubija!' - Ja nemam pojma o čemu ti pričaš

- Kontrola je išla kada uvijek ide, kada ima indicija da možda nešto nije u redu. Kao što je poznato, uočeni su određeni propusti u tom postupku. Nisu sve mjere poduzete pravodobno kako to propisuje zakon i na temelju izvješća, načelnik PU je taj koji će poduzeti dodatne mjere. Bitno je također reći da je unatoč tim propustima policija odradila temeljni dio posla - otkrila, uhitila osumnjičenika i podnijela prijavu DORH-u - rekao je ministar za N1

NJENOM GLAVOM SLOMIO UMIVAONIK Brutalno pretukao curu: Bila je nametljiva, imao sam black out

Podsjetimo, majka djevojke (18), koju je u kafiću Chill Out na zadarskoj Meladi 13. lipnja premlatio Darko Kovačević (31) zvani Daruvarac, prozvala je zadarsku policiju te ih optužila za prikrivanje. Nakon njezinih optužbi u PU zadarsku otišao je tim Unutarnje kontrole i Ravnateljstva policije koji je zaključio da su napravljeni određeni propusti. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mr_bizonko 29.06.2018.

    Zašto ovo nije pokušaj ubojstva? Tukao je ŽENSKU duplo LAKŠU od sebe. Nije tukao nogom u glavu muškarca od 100 kg jer se takvih boji.

  • LjiljanaMilovanovic 29.06.2018.

    Kakva je to plicija, cini mi se da tamo medju njima treba naprviti dobrano reda.

  • PRAVILO BROJ 8 29.06.2018.

    nista novo

Komentiraj...
Vidi sve komentare