To je to što me zanima!

Unatoč protivljenju Skupštine, krenule su Bandićeve fontane

To nisu radovi na fontanama nego gradnja pothodnika. Gradnja fontana počinje 20. kolovoza, a svi radovi završit će do zime, rekao je Davor Jelavić iz Gradske uprave
Vidi originalni članak

U petak su u Zagrebu počeli radovi na takozvanim Bandićevim fontanama na platou kod Nacionalne sveučilišne knjižnice. Bageri i kamioni počeli su s pripremnim radovima na iskapanju i odvozu zemlje iako Gradska skupština nije dala zeleno svjetlo ovom projektu smatrajući kako se u recesijskim vremenima njime razbacuje novac, javlja večernji.hr.  

Davor Jelavić, pročelnik gradskog ureda za graditeljstvo, osvrtno se na početak radova vrlo kontroverznom izjavom. 

- To nisu radovi na fontanama nego gradnja pothodnika prema planu gradnje, kao što je javnost i informirana. Sve ide prema planu. 18,482.415 kuna i 89 lipa stoje dva pothodnika koji će biti gotovi za 180 dana. To je prva faza radova na istočnoj i zapadnoj strani Ulice Hrvatske bratske zajednice. Gradnja fontana počinje 20. kolovoza, a svi radovi završit će do zime - rekao je Jelavić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dadovn900 16.06.2012.

    ako izgradnja javnog wc-a iznosi 4 milje kn., onda ja ovaj projekt po nekim akcijskim cijenama :)

  • ImamNesZaRec 16.06.2012.

    Ovo je jedna od cca 5 livada u Zagrebu na kojoj se smije pustiti psa sa lajne. Hoce li Bandić zbog fontana promijeniti i pravilnik kojim je to definirano!?

  • travson 15.06.2012.

    mile samo gradi bit ce posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare