To je to što me zanima!

Unija potvrdila deblokadu hrvatskih pregovora s EU

Veleposlanici zemalja članica EU u srijedu su u Bruxellesu potvrdili da će Hrvatska u petak otvoriti i zatvoriti 11 novih poglavlja pregovora s EU...
Vidi originalni članak

Veleposlanici zemalja članica EU u srijedu su u Bruxellesu potvrdili da će Hrvatska u petak otvoriti i zatvoriti 11 novih poglavlja pregovora s EU. Slovenci su također prihvatili nacrt arbitražnog sporazuma o rješavanju graničnog pitanja s Hrvatskom, piše Večernji list.  Šef slovenske diplomacije Samuel Žbogar je nakon sjednice Pahorove vlade izjavio da je sa stajališta slovenskih nacionalnih interesa rješenje prihvatljivo. Samim time uklonjene su sve prepreke u deblokiranju Hrvatskih pregovora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WebSuperman 01.10.2009.

    znam ja u čemu je stvar...jaca i borut su se zaljubili i idu na sejšele kad im istekne mandat kao što su nedavno tamo otišli ivo smradaner i carla del ponte

  • siddhartka 01.10.2009.

    I opet nije u redu?? Blokada nije bila u redu, deblokada nije u redu. A šta bi se vama svidjelo? Pa hajde, recite več jednom, uredit čemo mi to. No problem 4 U \"nejbrs\".

  • nicijisin49 01.10.2009.

    Zapreke za ulaz u EU su ozbiljne, one su razlog da je nase stanje objektivno sve losije, a gradjani u sve dubljem bedu.To je razlog nasem puzevskom naredovanju a ne nesklonost pojedinih vlada odnosno zemalja.Zato se povremeno licitiranje s otvorenim i zatvorenim poglavljima doima infantilnim a sluzi zapravo kao nekakav doping za unutarnje potrebe odnosno javnost u zemlji u kojoj se nista pozitivno ne desava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare