To je to što me zanima!

Uništili pošiljku iz Srbije: Tako izgleda kad gori 500 kg 'trave'

Droga je uništena u utorak u spalionici u Olching kod Münchena. Na internetu se brzo razvila rasprava o tome zašto se marihuana morala uništiti kad se može koristiti u medicinske svrhe
Vidi originalni članak

U prosincu prošle godine njemačka carina je u srpskom kamionu pronašla oko 500 kilograma marihuane. Krijumčar (61) je u međuvremenu osuđen na sedam godina i šest mjeseci zatvora. Drogu su sad spalili.

Droga je uništena u utorak u spalionici u Olching kod Münchena. Dim iznad spalionice je bio "normalan", dakle nije bilo nikakvog "dodatka" što se mirisa tiče.

Mještani su imali korist od spaljene droge u obliku proizvodnje energije. Na internetu se brzo razvila rasprava o tome zašto se marihuana morala uništiti kad se može koristiti u medicinske svrhe.


- Ovdje nije riječ o medicinskoj marihuani. Ona potječe s nepoznatih plantaža, vjerojatno iz Albanije. Da bi se mogla koristiti u medicinske svrhe mora se točno znati gdje je proizvedena i tko ju je proizveo - objasnio je Christian Schüttenkopf, glasnogovornik carine u Münchenu, javlja münchen.tv.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BozidarDolenec 20.12.2017.

    Tko zna kaj su oni vužgali više zgleda na plesnivi duhan.

  • stiven 20.12.2017.

    A kako ovaj jadnik to tužno gleda

  • bosanec 20.12.2017.

    A, budaleeee..

Komentiraj...
Vidi sve komentare