To je to što me zanima!

Uoči izručenja, mozak 'dilera s Kariba' objesio se u Madridu

Zadranin Zlatko Ugarković Patak (43) objesio se u ekstradicijskom zatvoru u Madridu. Bio je mozak pokušaja šverca 174 kila kokaina u Dominikanskoj Republici
Vidi originalni članak

Zadranin Zlatko Ugarković Patak (43) označen kao mozak propalog pokušaja šverca 174 kilograma kokaina u Dominikanskoj Republici, objesio se u utorak u ekstradicijskom zatvoru u Madridu, neslužbeno doznaje Večernji list

Zlatka Ugarkovića Patka uhitili su u sklopu šestomjesečne akcije Jadera, a u kojoj su odličnu suradnju uspostavili DEA - Američka agencija za borbu protiv droge i hrvatska policija. 

Droga vrijedna osam milijuna eura bila je predviđena za šire europsko, a time i balkansko tržište, a akcija uhićenja krijumčara droge završila je uhićenjem dilera na jedrilici u Dominikanskoj Republici u svibnju ove godine. 

Osim Ugarkovića uhićeno je još pet Zadrana i još nekoliko hrvatskih i državljana drugih zemalja. Izručenje Hrvatskoj Zlatka Ugarkovića Patka i još nekolicine Zadrana uhićenih u Dominikanskoj Republici očekivalo se upravo ovog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pješak 11.07.2012.

    To je netko iz Hrvatske platio da ga zadave u zatvoru kako ne bi "propjevao"!

  • Keksolino 11.07.2012.

    Pa ovo mu je najbolja kazna. Zašto bi bio u zatvoru kod nas, jeo i pio na račun poreznih obveznika. Jedan ološ manje.

  • Imprekacija 11.07.2012.

    Izgleda ko vlasnik one2playa haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare