To je to što me zanima!

Uoči Titova rođendana, u Kumrovcu 'pionirska' zabava

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uz pjesmu i ples više tisuća štovatelja lika i djela druga Tita slavilo je njegov rođendan. Došli su iz svih krajeva bivše Jugoslavije, a bilo bi ih i više da poplave nisu mnoge spriječile. Više u videu
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 12

  • antiprotivna 25.05.2014.

    Bilo bi im pametnije da su, kao "štovatelji lika i djela" dotičnoga otišli pomoći poplavljenim krajevima u tri države ex utopije. No lakše je i dalje živjeti u fikciji. Čekati da ti netko drugi pomogne, da siguran posao i plaću koju baš i ne moraš zaraditi. Neki su ostali u vremenu i prostoru, drugi nikada neće odrasti. Veličati Tita i dan danas mogu samo oni kojima je neopravdano bilo bolje nego drugima jer su bili jednakiji od jednakih u njegovo vrijeme, ili ovi rođeni poslije toga vremena koji se nisu niti potrudili kakav je doista bio.

  • seadsokic 25.05.2014.

    tito jedan jedini .................samo toliko

  • Separator385 24.05.2014.

    Zločinac i diktator koji je dao masakrirati svoj narod i političke protivnike, a ovi ridikuli na slikama ne shvaćaju da je to sve uspio ne zahvaljujući svojoj sposobnosti, nego činjenici da je Churchillov izaslanik jedva nagovorio istog da podrži komuniste umjesto DRAŽU MIHAILOVIĆA. Dakle zahvaljujte Englezu a na masovnom ubojici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare