To je to što me zanima!

Upalio mješalicu za beton dok mu je kolega bio u njoj

Edo K. (44) iz Cerovlja čistio miješalicu za beton i ušao u nju. Njegov kolega, ne znajući da je on unutra, upalio je mješalicu. Život mu je ugrožen
Vidi originalni članak

Edo K. (44) iz Cerovlja zadobio je po život opasne ozljede jer je ušao u mješalicu za beton na radnom mjestu kada je njegov kolega, ne znajući, upalio mješalicu. Došlo je do rotiranja lopatica za miješanje stroja koje su zahvatile nesretnog radnika. On je kao zaposlenik u poduzeću „Istarske ciglane“, u srijedu oko 14.30 sati u mjestu Borut kod Cerovlja, čistio miješalicu za beton i ušao u nju. Istarska policija kaže da je mješalicu očistio do kraja te je o tome obavijestio svoje kolege s posla.
- Oni su bili sigurni da je izašao iz mješalice te su ju uključili, no on je iz za sada neutvrđenih razloga ipak bio u mješalici. Njegovi kolege nisu znali da je unutra - kazala je Nataša Rogić iz istarske policije. Zbog po život opasnih ozljeda hitno je prebačen u riječku bolnicu na Sušaku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brezanova 22.05.2008.

    Ni meni nije jasno kako se to moglo dogoditi. Mislim, da se je netko htio pošaliti ali se šala pretvorila u tagediju.

  • sanjaR 22.05.2008.

    Ok, hvala na informaciji. Nije bas da se razumin u te stvari, pa, ko pita taj ne skita. ma nadam se da ce covik bit ok. zelim mu sve najbolje.

  • classic 21.05.2008.

    sanja R u mjesalicu se najprije stavlja voda, al posto je to ogroman pogon to mjesalica radi automatski. Nemojte brijat da su to mjesalice od 125litara na dva kotacica.... to su strojevi od nekoliko tona....

Komentiraj...
Vidi sve komentare