To je to što me zanima!

Upaljen Meteoalarm, večeras nova promjena vremena: Kiša i grmljavina, na moru jaka bura

Najviša dnevna temperatura zraka većinom će biti između 19 i 24 stupnjeva. Sutra će biti kišovito i pljuskovito u većem dijelu zemlje, u većem dijelu Dalmacije suho
Vidi originalni članak

Pretežno vedro je jutros u većem dijelu Hrvatske, tek rijetko gdje ima manje do umjerene naoblake i magle. Iz HAK-a vozačima savjetuju oprez.

U nastavku dana bit će većinom sunčano, uz manju do umjerenu naoblaku, ali kasnije poslijepodne i navečer očekujem jače naoblačenje. Kasnije navečer treba računati na kišu i pljuskove s grmljavinom, prije svega na sjeverozapadu zemlje, stoga je na snazi i sustav Meteoalarm, koji upozorava na pljuskove praćene grmljavinom, na zagrebačkom i karlovačkom području, najavljuje meteorologinja N1 televizije.

LJETNI MJESECI AccuWeather objavio veliku prognozu za cijelu Europu: Evo što možemo očekivati ovog ljeta

Lokalno je moguće nevrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će biti između 19 i 24 stupnjeva Celzijusovih.

Sutra će biti kišovito i pljuskovito u većem dijelu zemlje, s tim da će u većem dijelu Dalmacije ostati suho. Zapuhat će jaka bura i sjeverozapadnjak na moru.

Nestabilno će biti i u četvrtak, a petak ima najveće izglede da bude suh.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nap 18.05.2021.

    Sutra kisa opet danas toplo.20

  • antimunjenih 18.05.2021.

    Bakula je reko

  • Gavranović 18.05.2021.

    Budem poslal HEPu račun za gorivo generatora..kako im je mreža "dobra" jer je sva zračna kao u doba Marije Terezije... a valjda je tad i građena. :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare