To je to što me zanima!

Uplašio tigrove: Indijac skočio u nastambu, a zvijeri pobjegle

Yashonandan Kaushik (23) se popeo na šest metara visok zid i skočio u nastambu s tigrovima u zoološkom vrtu. Prestrašene životinje su pobjegle u rupe
Vidi originalni članak

Indijac Yashonandan Kaushik (23) se u ponedjeljak popeo na šest metara visok zid i skočio u nastambu s tigrovima u zoološkom vrtu. Posjetioci su mu vikali da izađe van, no on ih je ignorirao. Skinuo je majicu i počeo izazivati tigrove.

Mladić je nestao od kuće prije pet dana. Mentalno je nestabilan i potrebna mu je pomoć liječnika. Njegovi roditelji će se pobrinuti za njega, kažu u policiji

No tigrovi Lav i Kush su se očito prepali pomahnitalog studenta, ali i povika ostalih posjetitelja pa su pobjegli i sakrili se u rupe.

Pijani Yashonandan je nastavio plesati i divljati još 45 minuta. U jednom trenutku je krenuo u rupe za tigrovima . Popeo se i na kamen u nastambi i meditirao. Životinje su ga, srećom, ostavile na miru.

Muškarac se neozlijeđen izvukao iz kaveza . Policija ga je htjela teretiti za pokušaj samoubojstva, no nakon razgovora s mladićevim roditeljima odustali su.

- Mladić je nestao od kuće prije pet dana. Mentalno je nestabilan i potrebna mu je pomoć liječnika. Njegovi roditelji će se pobrinuti za njega - kažu u policiji, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Ahileja 29.03.2014.

    Životinje su shvatile opasnost ljudi a ne ovog bolesnog čovjeka.

  • ojdimidojdimi 29.03.2014.

    njegov ubojiti miris ih je otjerao, osjetih neugodan miris i ja dok sam ovo pogledao...................

  • kung fu panda 29.03.2014.

    žao mi životinja kud su u zatvoru tu ih još cimaju ovako da su ga napale uspavali bi ih jer su opasni njega neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare