To je to što me zanima!

Uplatio kaparu za traktor, pa ostao bez novaca i traktora

Kada je za nekoliko dana došao na adresu sjedišta poduzeća u Francuskoj, utvrdio je da na toj adresi ne postoji registrirano takvo poduzeće
Vidi originalni članak

Ludbreški su policajci zaprimili prijavu 55-godišnjaka, vlasnika poljoprivrednog gospodarstva iz Prilesa protiv predstavnika poduzeća sa sjedištem u Francuskoj za prijevaru u gospodarskom poslovanju. On je, u listopadu ove godine stupio u kontakt s predstavnikom francuskog poduzeća s kojim je dogovorio kupnju traktora. 55-godišnjak je uplatio više tisuća eura kao kaparu za kupnju, na dostavljeni žiro račun. Kada je za nekoliko dana došao na adresu sjedišta poduzeća u Francuskoj, utvrdio je da na toj adresi ne postoji registrirano takvo poduzeće. Također ne može stupiti u kontakt s predstavnikom poduzeća telefonom ili e-mailom. Preko banke je zatražio povrat uplaćenog novca, ali mu nije vraćen. Policija istražuje kazneno djelo.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nboy 28.11.2018.

    mnogi nasjedaju na lažne oglase,gdje se strojevi oglašavaju po smiješnim cijenama i stvaraju krivu sliku na tržištu.Neće nitko kupiti stroj za 50000 eura a za deset godina isti dati za 10000 eura osim ako nema skuplji kvar.Francuzi dobro izraubaju stroj prije nego ga prodaju,zato pamet u glavu prije upuštanja u kupnju,stoga je sigurnije kupiti u Hrvatskoj gdje isti možeš vidjeti i isprobati stroj.Vani ako stroj na bilo koji način uspije pokrenuti bilo na guranje,kablove sa start sprejom se smatra da je ispravan ali u skladu sa stanjem i godinama a naivci nasjedaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare