To je to što me zanima!

Upoznajte Denisa: Njegovu bi životnu priču morali svi čuti!

Prošle godine u Hrvatskoj mladi vozači pod utjecajem alkohola skrivili su čak 630 nesreća. Ni u kojem slučaju ne sjedajte pijani za volan, a kada čujete Denisovu priču i sami ćete shvatiti kakve sve mogu biti posljedice
Vidi originalni članak

Pogledajte preostale videe:

>>> Pogledajte priču ove majke i provjerite gdje vam je auto

>>> Volite brzu vožnju? Pogledajte video, možda se predomislite!

>>> Često se vozite bez pojasa? Ovaj će vas video odvratiti od toga

Projekt "4 kotača, 4 pravila" akcija je u organizaciji 24sata i Hrvatskog ureda za osiguranje, u suradnji s MUP-om RH, u sklopu provedbe Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011-2020.

Drugi po redu najčešći uzrok prometnih nesreća je alkohol. Svaku četvrtu prometnu nesreću izazvao je vozač pod utjecajem alkohola. Prošle godine u Hrvatskoj mladi vozači pod utjecajem alkohola skrivili su čak 630 nesreća. Ni u kojem slučaju ne sjedajte pijani za volan, a kad čujete Denisovu priču, i sami ćete shvatiti kakve sve mogu biti posljedice. 

Ovim projektom želimo povećati sigurnost u prometu za sve sudionike. Smrt u prometu je nesreća koju možemo najlakše spriječiti odgovornim ponašanjem!

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mile980 23.11.2017.

    Ptsp je poremecaj skojim se moze uprvljati voziloi sa sinkopom se upravlja i pijani cak mogu upravljati ako su u stranki.vec ove losije aute iskljuciti iz prometa treba da ne smetaju jer su spori

  • billi Galeb 23.11.2017.

    aj kad čovik popije koju kap , ali kad se naljeva kao spužva i onda glumi frajera ja mogu vozit e taj bi meni doživotno ostao bez dozvole pa bi razmislio da li piti. Nego palo mi na pamet da li ima tko kompetentant i stručan da napravi analizu prometnih nesreća PTSP-ovaca koji su u mirovinama a voze. Zar su oni sposobni za voziti a imaju "žute kartone" Da su davno ukinuli njima dozvole e bilo bi puno puno manje umirovljenika, a i manje prometnih jer ne bi od sile i nerada divljali po cestama ! Eto moj osvrt aj bog !

Komentiraj...
Vidi sve komentare