To je to što me zanima!

'To je dokaz koliko je u Europi loše, upozoravao sam na ovo...'

Podsjetimo, prosvjednici lokalne inicijative "Pristojni ljudi", koju češki MUP označava kao ekstremističku, kupili su ulaznice za predstavu i nakon deset minuta upali na scenu i postrojili se između publike i glumaca
Vidi originalni članak

Oliver Frljić komentirao je za N1 upad prosvjednika na izvedbu njegove predstave "Naše nasilje, vaše nasilje" u Brnu. 

- Ne znam je li ovo dosad neviđeno. Slične stvari događale su se i tijekom izvedbi Living Theatera. Ovo pokazuje koliko je situacija u Europi loša, promijenile su se zemlje u kojima ne bismo očekivali takve stvari - rekao je. 

KAOS U ČEŠKOJ Prosvjednici upali na Frljićevu predstavu: Ovo je pornografija!

- Na ovo sam pokušavao upozoriti prije dvije godine, ali tada su mi se smijali i govorili da je pretjerano. Sada se pokazuje da je dijagnoza bila točna i precizna - kazao je te dodao kako je "znakovito" to što predstava još uvijek nije igrala u Zagrebu. 

Podsjetimo, prosvjednici lokalne inicijative "Pristojni ljudi", koju češki MUP označava kao ekstremističku, kupili su ulaznice za predstavu i nakon deset minuta upali na scenu i postrojili se između publike i glumaca kako bi spriječili izvedbu predstave. 

Intervenirala je policija i istjerala prosvjednike iz kazališta. Predstava je prekinuta na sat vremena, a zatim nastavljena. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Medici 28.05.2018.

    Ovom ni dr.House ne može pomoći.

  • Kraljica_5 27.05.2018.

    Zašto ne radi nešto drugo u životu.. ne ide mu teatar... fulao je faks... a nekako mislim da i on kuži fmda veze nema s teatrom.. pa iz zlobe i objesti tak radi... žao mi ga.. razbolio se...

  • Barak 27.05.2018.

    europa se budi

Komentiraj...
Vidi sve komentare