To je to što me zanima!

Ups! Autom se zaletio kroz staklo, no nitko nije ozlijeđen

U petrinjskoj policiji kažu kako je automobilom upravljao muškarac (74). Automobil se zaletio u staklo trgovine nakon što mu se noga pomaknula s kočnice. Nasreću, nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Upravo sam stigao na parkiralište trgovine. Začuo sam udarac. Kad sam se približio, vidio sam da je automobil prošao kroz staklo trgovine. Ljudi su vozaču pomagali da izađe, a kupci su kolica gurali po staklu, rekao nam je čitatelj Zdenko. Fotografije je snimio u Petrinji jučer oko 11 sati.

U petrinjskoj policiji kažu kako je automobilom upravljao muškarac (74). Automobil se zaletio u staklo trgovine nakon što mu se noga pomaknula s kočnice. Nasreću, nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Marjo 05.12.2018.

    Pomakla se njemu noga sa kvačila a ne sa kočnice nema logike jer tamo je mala uzbrdica prema trgovini

  • ales 02.12.2018.

    ako se pomakne noga s kočnice auto neće krenuti ako držiš kuplung(moraš ga državi ako je auto u brzini jelte), ako ne držiš kuplung auto mora biti u neutralu jer inače će se ugasiti odavno ako samo držiš kočnicu, a ako je u neutralu onda neće krenuti ako nije nizbrdica. to su neke osnove, pa ne znam kako netko može prodavati priču o kočnici, osim ako ne vozi automatik.

  • OS98netko 02.12.2018.

    Zurio se po topal kruh

Komentiraj...
Vidi sve komentare