To je to što me zanima!

Upucali ženu, pregazili ju i oteli joj sina starog samo tri dana

Kayla Marie Golden (28) umrla je od posljedica ranjavanja. Nakon otmice policija je pokrenula akciju i nakon nekoliko sati pronašla dječaka Keegana koji je vraćen ocu
Vidi originalni članak

Dječak star tri dana pronađen je živ i zdrav nekoliko sati nakon što je njegovu majku u utorak ubila žena koja joj je dijete i otela.

Otmica Keegana Schuchardta ispred klinike u predgrađu Houstona pokrenula je mahnitu potragu policije za ubojicom i otmičarem. 

Dijete pronašli u stanu udaljenom 1,5 km od mjesta otmice

- Moje dijete, moje dijete, vrištala je Kayla Marie Golden (28) dok su osumnjičeni bježali s njenim djetetom u rukama.  Umrla je ubrzo od posljedica ranjavanja. Otmičarka ju je izbliza upucala više puta, nakon čega je pobjegla u plavom Lexusu, piše Daily Mail.

Uskoro su policajci naoružani automatskim oružjem okružili stan udaljen oko kilometar i pol od klinike. Ispred je bio parkiran Lexus. Razvalili su vrata, a u stanu su pronašli Keegana. Priveli su jednog osumnjičenog, ali nisu htjeli otkriti gdje je točno pronađen dječak koji je vraćen ocu.

Svjedoci čuli sedam pucnjeva

Marie Golden prije ubojstva je hodala prema svom kamionetu s bebom u ruci nakon pregleda u klinici. Iz Lexusa koji je bio parkiran kraj njenog auta izašla je žena koja se s njom počela boriti. Nakon toga izvukla je pištolj i više puta pucala u nesretnu ženu. Prema izjavama svjedoka koji su čuli sedam pucnjeva nakon toga iz auta je izašao muškarac koji je uzeo dijete. 

Golden je pokušala doći do automobila i uzeti svoje dijete, ali vozač ju je srušio autom. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Pepaa 18.04.2012.

    Ajmee, ovo je preee strašno.

  • user_139303 18.04.2012.

    Pretužno... Hvala Bogu da je dječačić dobro i da je ipak sa svojim ocem, žao mi je što je tek rođen, a već je izgubio majku, kakva okrutna sudbina, ali vjerujem da će mu tata nadoknaditi ljubav za oboje. Sretno maleni!

  • Šubidubidu 18.04.2012.

    Što ljudi rade zbog novca? Žao mi je nastradale žene i djeteta koje je na samom početku života osuđeno na život bez majke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare