To je to što me zanima!

Uređuje kuću za žene koje su odustale od abortusa

Punih sedam godina pater Marko Glogović je žene odgovarao od pobačaja te kaže kako se tako godišnje može spasiti više od stotinu djece
Vidi originalni članak

Pater Marko Glogović (33) je zajedno s volonterima udruga Betlehem i Gabriel odlučio urediti kuću u karlovačkoj Ulici Gradac koja će biti utočište trudnicama koje je odbacila obitelj. Želja mu je što više mladih žena odgovoriti od pobačaja i pružiti im sigurnost.
- Prošli tjedan uspjeli smo spasiti dijete jedne 20-godišnjakinje koja je htjela pobaciti. Pričao sam s njom samo nekoliko sati prije zakazanog abortusa. S druge strane sam čuo samo jecanje i ona je odlučila zadržati dijete - rekao je pater Glogović za Jutarnji list. Nada se da će pelene, krevetiće i kolica za bebe dobiti od dobrih ljudi. Trenutno brine za 40 žena i djevojaka koje su odustale od abortusa. Punih sedam godina Marko je žene odgovarao od tog čina te kaže kako se godišnje može spasiti više od stotinu djece. U kući, koju su nazvali Obitelj sv. Josipa najteži slučajevi dobit će smještaj i o njima će brinuti volonteri udruga.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • snork 07.12.2009.

    kao da joj nije dovoljno teško, nema pravo na svoj izbor nego joj još i svakakvi moralisti moraju solit pamet i prijetit paklom. fuj.

  • user_39293 07.12.2009.

    Da bi se neka nacija održala, natalitet bi morao biti minimum, 2,11. U Hrvatskoj je 1,6. U Sloveniji 0,6. Što mislite koliko nam kao naciji još preostaje desetljeća?

  • danicag 07.12.2009.

    SLAZEM SE TO JE PRAVA STVAR I DRGO MI JE DA SE NEKO TOGA SJETIO

Komentiraj...
Vidi sve komentare