To je to što me zanima!

Đurđevac: Nasmrt zatukao baku pred njenim unucima

Mahniti Dražen Kovač (36) prvo je napao svoju kćer (14), a onda majku Ivanku (68). Udarao joj je glavom o zid staje sve dok nije izdahnula u agoniji
Vidi originalni članak

U Kalinovcu pokraj Đurđevca u nedjelju navečer u dvorištu kuće posvađali su se Dražen Kovač (36) i njegova majka Ivanka Mandić (68). Sve se odvijalo pred maloljetnom djecom. Nakon teških riječi Kovač je postao nasilan. Navodno je prvo po glavi izudarao 14-godišnju kćer, koja je pobjegla susjedima. Odande je pozvala policiju. Kovač je nakon nje zgrabio majku. Počeo ju je mlatiti i udarati joj glavom o zid staje. Dok je policija stigla, već je bilo prekasno. Ivanka je preminula od teških udaraca. Nasilni D. K. mirno je sačekao policiju. Predao im se bez opiranja. U ponedjeljak su ga priveli istražnom sucu u Koprivnici. Imao je smiren izraz lica.
- Bilo je strašno, čuli smo krike, ali nismo znali što se zbiva. Kad je stigla policija, rekli su nam da je zatukao majku. U šoku smo - rekli su nam mještani Kalinovca.
U trenutku svađe i ubojstva imao je 2,18 promila alkohola u organizmu. Kovač je otprije poznat policiji i već je bio u zatvoru zbog alkoholizma i nasilja. Nesretna žena, rekla nam je jedna od mještanki, više se puta žalila da je sin mlati. Nasilan je bio i prema cijeloj obitelji. Policija je više puta dolazila u njihovu kuću. Kovač je ondje živio s majkom, nevjenčanom suprugom i petero malodobne djece. Iz prvog braka nasilnik ima dvije djevojčice od 14 i 11 godina, a supruga dječaka (7) i djevojčicu (5). U zajedničkoj vezi imaju djevojčicu (3). Navodno su sva djeca bila u kući dok je tukao baku. Obitelj je zbog lošeg imovinskog stanja i čestog nasilja bila pod nadzorom lokalnog Centra za socijalnu skrb. No u centru nitko nije htio komentirati ubojstvo. Djelatnici centra navodno su pomogli djeci nakon ubojstva. Djeca su sada s majkom. Draženova prva supruga navodno živi u Zagorju i teško je bolesna. Zato su djeca iz prvog braka živjela s njim.



UBIJENA IVANKA ŽIVJELA JE U STAJI UZ KUĆU

Dražen je majku ubio udarajući joj glavom o zid staje u kojoj je živjela. Navodno joj sin nije dao da živi u kući s ostatkom obitelj jer nije bilo dovoljno mjesta za nju, njega, suprugu i petero djece. Često su se svađali, zbog čega je dolazila policija.

TRAŽE UBOJICU IZ PLAŠKOG
Majku Anu posljednji sam put vidjela prije tjedan dana, rekla nam je kći starice koja je ubijena u Plaškom. Policija još traga za ubojicom koji ju je zadavio.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tombba 05.07.2010.

    divlj..ak bez mo..zga.....metak u če..lo smra..du

  • lorita 05.07.2010.

    jadna žena, živjela je u staji i još ju rođeni sin zatuče do smrti!! prestrašno.....fuj, đubre pijano!!!!!

  • direktor 05.07.2010.

    odma ga ubit za primjer

Komentiraj...
Vidi sve komentare