To je to što me zanima!

Urinirao na spomenik žrtvama fašizma pa puštao Thompsona?

Dan antifašističke borbe u Sinju se obilježava u parku Đardin. Gradska glazba Sinj je prvo odsvirala budnicu na ulicama grada, a onda su na Spomen kosturnici položeni vijenci i zapaljene svijeće
Vidi originalni članak

Zadnjih godina doživjeli smo svašta kad je u pitanju obilježavajne Dana antifašizma u Sinju, ali ništa slično ovome, rekao je za portal Dalmacija Danas Nikola Vučković, predsjednik sinjskog SDP-a. 

Iako nam je policija rekla kako nema saznanja o incidentu na Spomen kosturnici u sinjskom parku Đardin, predsjednik sinjskog SDP-a tvrdi kako je muškarac prije početka svečanosti urinirao na spomenik palim borcima NOB-a i sve je snimao mobitelom.

- To mu nije bilo dovoljno pa je sjeo u auto i počeo je puštati Thompsonove pjesme - rekao je Nikola Vučković.

Dan antifašističke borbe tradicionalno se u Sinju obilježava u parku Đardin. Gradska glazba Sinj je prvo odsvirala budnicu na ulicama grada, a onda su na Spomen kosturnici palim borcima NOB-a u parku Đardin položeni vijenci i zapaljene svijeće.

DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE Milanović u Brezovici: Kolinda? Nikad nije ni bila ovdje, ili je?

U ime grada vijence su položili dogradonačelnici Glavan i Ugrin, predstavnici Udruge antifašističkih boraca i antifašista Cetinske krajine te sinjskog SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • škver 23.06.2019.

    Kruži video kojeg je urinar sam snimio,pa pogledajte da vidite o kakvom liku je riječ ( Dalmatinski portal) .

  • mad975.IA 22.06.2019.

    Ta osoba je zadojena katoličanskom ljubavlju koju svojim pjesmama širi Tompson. Izvor zla je bio i ostao u crkvi. 20 stoljeća šire i čine zločine po cijelom svijetu. Inkvizicija je jedno od njihovih manjih zločina.

  • ivica1000 22.06.2019.

    Sramora,ali nije iznenadjenje kad je nase drustvo u pitanju.Koji je to mentalni sklop,netko je pitao,ne radi se tu o mentalnom sklopu,odgoj je u pitanju.Kucni odgoj,jr bitange odgajaju bitange,a skola nista ne poduzima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare