To je to što me zanima!

Urlikali u mraku i plašili ljude: U Slavoniji priveli četiri klauna

Tri maloljetnika i 23-godišnjak u petak navečer su kod Donjeg Miholjca ispuštala neartikulirane zvukove po mjestu. Policija ih je uhvatila.Kažu da su se samo htjeli našaliti...
Vidi originalni članak

Baš kako se i nagađalo, iza euforije oko pojave klaunova po slavonskim parkovima i ulicama, stoje uglavnom stariji maloljetnici kojima je baš zabavno odjenuti se u klaunovska odijela, našminkati lica, staviti perike i tako plašiti ljude na ulici. 

Potvrdilo se to i uhićenjem šaljive četvorke koju je policija uspjela uhvatiti u Beničancima nedaleko Donjeg Miholjca. Tri maloljetnika (dvije djevojčice i jedan dječak) te jedan 24-godišnjak su se proteklog petka zabavljali na način da su se odjenuli kao klaunovi i hodali po selu ispuštajući neartikulirane zvukove plašili mještane i djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Dobili smo dojavu od mještana da se neki klaunovi pojavljuju na raznim mjestima u selu i uznemiravaju ljude. Policija ih je zatekla u selu tako zamaskirane. Kada su ih upitali zašto su se maskirali, rekli su da su se samo htjeli našaliti" kazao je Vlado Krznarić, glasnogovornik osječke PU dodajući kako su ovi šaljivi klauni evidentirani i protiv njih će biti podignuta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Sada im zabavljanje na tuđi račun neće više biti tako zanimljivo. Slične prijave dobiti će i svi oni drugi klaunovi koje policija uspije uhvatiti u zastrašivanju stanovništva. Takvih dojava osječka je policija do sada imala devet no, dolaskom na mjesto događaja nisu zatekli nikoga pa se ne može ni potrditi ni demantirati da su neki klaunovi doista bili na to području.  Policija i dalje poziva građane da svaku pojavu klaunova dojave na njihove brojeve jer je svako uznemiravanje građana takve vrste prekršajno kažnjivo.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • dkmjnn 26.10.2016.

    Kad mi bi se vratio doma, e onda bi tek vidio što je to "našaliti se". A da uplaši moje dijete, nikakva policija ne bi stigla na vrijeme, na klaunovu žalost.

  • PRAVILO BROJ 8 26.10.2016.

    zar niko u selu nije imao dobru motku ili vile

  • bukachev 25.10.2016.

    nece biti mira dok neko ne nahebe¨!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare