To je to što me zanima!

Urušila se škola na Haitiju, najmanje 82 djece poginulo

Uz školu sa 700 učenika urušilo se najmanje pet kuća smješteno u blizini. Ne zna se što je uzrok, a spasioci su čitavu noć izvlačili djecu iz ruševina
Vidi originalni članak

Mrtva tijela 82-oje djece spasioci su izvukli iz ruševine škole u petak u Haitiju. 700 učenika u Petion-villeu, predgrađu Port-au-Princea bilo je na nastavi kad im se na glavu sručila zgrada.
- Ima još mnogo djece pod ruševinama - izjavila je Nadia Lochard iz ureda haićanske civilne zaštite. Prvi kat zdanja podignutog u tri razine urušio se u petak i "za sobom povukao ostatak zgrade dok su učenici bili u razredima", posvjedočila je jedna žena. Uz školu najmanje se pet kuća smješteno u blizini urušilo potpuno ili djelomično a da se ne zna što je tome uzrok. Spasioci su za sada uspjeli iz ruševina izvaditi dvoje preživjele djece.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • elenora 08.11.2008.

    prestrašno!! jadna djeca,jadni roditelji:((

  • gucica 08.11.2008.

    KATASTROFA!!!Jadna dijeca,zašto se ne bi urušila naša vlada sa svim onim smečem unutra?!

  • Gatsby 08.11.2008.

    Opet je netko ukrao novac za armaturu i cement pa su gradili pijeskom umjesto betonom. Neka vas ne iznenadi kad se tako počnu urušavati i zgrade tajkunsko-građevinske mafije i kod nas. Neka naši novinari obiđu malo novogradnje po ZG da vide na što liče nakon godinu dvije, katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare