To je to što me zanima!

Urušila se tvornica u Indiji, još 20 ljudi ostalo pod ruševinama

U trenutku urušavanja je u tvornici bilo 90 ljudi, izvijestila je policija. Dodaju kako se tvornica urušila oko ponoći, a na mjestu nesreće su uz spasioce i vatrogasci
Vidi originalni članak

Tvornica u indijskom gradu Jalandharu urušila se u nedjelju navečer, a lokalne vlasti su izvijestile kako je pod ruševinama zarobljeno 20-ak ljudi. Do sada su iz ruševina spasili 70-ak ljudi, a spašavanje je još u tijeku, javlja BBC.

U trenutku urušavanja je u tvornici bilo 90 ljudi, izvijestila je policija. Tvornica se urušila oko ponoći, a na mjesto nesreće su poslali i vatrogasce koji pomažu spasiocima doći do ostalih koji su zatrpani pod ruševinama. Zna se da su mnogi od njih pretrpjeli lomove kostiju.

- Radnici koje smo do sada izvukli iz ruševina rekli su kako je zarobljeno još više od 20 ljudi. Ističu kako su neki od njih teško ozlijeđeni - rekao je Tulsi Ram, načelnik lokalne policije. 

Iako se ne zna što je točno uzrokovalo urušavanje tvorničkog kompleksa, jedan od svjedoka tvrdi kako je usred noći eksplodirao jedan neispravan kotao.

Ova nesreća podsjetila je na onu iz 2010. kada je u urušavanju peterokatnice u indijskom glavnom gradu New Delhiju poginulo 67, a ozlijeđeno 100 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MLADEN_5 16.04.2012.

    Nadam se da su svi prezivjeli.

  • MLADEN_5 16.04.2012.

    Mnogi od njih znaju sta je sigurnost , al zbog gladi za novcem , prave se da neznaju sta je.

  • MLADEN_5 16.04.2012.

    Zalosno , ali morat ce i Indija razmisljati o sigurnosnim mjerama i zastiti, bez obzira na siromastvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare