To je to što me zanima!

Urušila se zgrada elektrane: Jedan poginuo, 5 ozlijeđenih

Nakon eksplozije urušila se zgrada u dijelu elektrane koji se ne koristi. Stradali radnici pripremali su dva kotla za uništenje i to je vjerojatno uzrokovalo eksploziju
Vidi originalni članak

U urušavanju zgrade elektrane Didcot u blizini Londona jedna je osoba poginula, petero ih je ozlijeđeno i još nekoliko ih nedostaje. 

Nakon eksplozije oko 16 sati urušila se zgrada u dijelu elektrane koji se ne koristi. Stradali radnici pripremali su dva kotla za uništenje i to je vjerojatno uzrokovalo eksploziju, kažu dužnosnici, prenosi Independent

- U ovom trenutku vodimo nesreću kao urušavanje zgrade, a ne eksploziju, ali čula se eksplozija - rekao je zamjenik voditelja okružnog vijeća Oxfordshirea. 

Vatrogasci su savjetovali ljudima koji žive u okolici da ne izlaze iz kuća zbog prašine, no tvrde da u zraku nema opasnih čestica. 

- Čula se glasna eksplozija, kao da je vlak sletio s tračnica. U roku od pola minute vozila hitnih službi bila su posvuda. Količina prašine i dima bila je nevjerojatna - rekao je očevidac nesreće za Independent.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • reptil69 24.02.2016.

    zar nije nuklearka tamo u pozadini? takva pizdarija im se digodi tako blizu, jooj jooj joj

  • Tikvane 24.02.2016.

    Kad je stara 500 godina

  • ab ovo 23.02.2016.

    mujo se spotak'o i udario glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare