To je to što me zanima!

Urušio se šator u sklopu bolnice, u njemu nije bilo pacijenata

O urušavanju je obavještena i vojska pa se očekuje da će se ubrzo staviti u funkciju, a iz bolnice su poručili kako razvod kisika nije oštećen
Vidi originalni članak

Krajem studenog ispred Opće bolnice Varaždin podignuti su vojnički šatori kako bi se povećali kapaciteti za zaražene korona virusom, a u noći sa srijedu na četvrtak popustila se konstrukcija te se jedan od šatora urušio. Uzrok urušavanja još nije poznat, prenosi Varazdinski.net.hr. 

- Dogodilo se popuštanje konstrukcije jednog od vojnih šatora podignutog u krugu varaždinske bolnice, privremenog smještajnog kapaciteta s razvodom kisiku. U trenutku popuštanja, u njemu se nisu nalazili pacijenti ni zdravstveno osoblje – navode iz bolnice.

ZA ISTRAŽIVANJE Gates daje još 250 milijuna dolara za cjepivo protiv korone

O urušavanju je obavještena i vojska pa se očekuje da će se ubrzo staviti u funkciju, a iz bolnice su poručili kako razvod kisika nije oštećen. O uzroku zašto je do toga došlo varaždinska bolnica će naknadno obavijestiti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ko Vid 18,99 10.12.2020.

    Srušila se pseća kućica ko kula od karata.

  • jo2hn8ny 10.12.2020.

    Ovo se događa kada daješ vojnu opremu civilima.

  • Zmar117 10.12.2020.

    Hoće li sad doći  pred kamere onaj general od postavljanja šatora da kaže koju riječ  o spremnosti Hrvatske Vojske da odgovori na sve izazove i izvrši sve postavljene zadatke........

Komentiraj...
Vidi sve komentare