To je to što me zanima!

'Usamljeni romantik' više ne smije blizu Filozofskog faksa

ZAGREB: Mladić koji je postao poznat po ljubavnim porukama koje je ostavljao na ZET-ovim tramvajskim stanicama 'u potrazi za srodnom dušom' dobio je zabranu pristupa FFZG-u
Vidi originalni članak

'Usamljeni romantik' koji je postao poznat po ljubavnim porukama koje je ostavljao na ZET-ovim tramvajskim stanicama u potrazi za srodnom dušom, dobio je zabranu pristupa Filozofskom fakultetu.

Naime, studentski zbor i v.d. studentske pravobraniteljice zaprimili su niz pritužbi studentica zbog seksulanog uznemiravanja od strane Janka Volarića. Radi se o osobi koja cjelodnevno boravi na Filozofskom fakultetu uhodeći studentice, a da pritom nije niti student niti radnik Fakulteta niti korisnik usluga nekog od fakultetskih centara.

Ovu odluku donio je Dekanski kolegij na inicijativu Studentskog zbora i nakon razgovora s o.b. dekana, Željkom Holjevcem, objavljeno je na stranicama Studentskog zbora Filozofskog fakulteta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kormilar 15.03.2017.

    Da je mladić napisao da je bogat, više nebi trebao tražiti srodnu dušu!

  • Tajniagenat 15.03.2017.

    Ma janko je zakon, znam ga vec dulje , covjek od koji 35 godina, bez zivota, bez prijatelja, ne uhodi zene, vec trazi srodnu dusu, al da jee lik bolestan je, di god ides po zg tu je, kad sam studirao samo se stvori, i trazi zene, samo je bolestan nista drugo :)

  • _Varešak_ 15.03.2017.

    Nisu mu trebali uvesti zabranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare