To je to što me zanima!

Ušao u kavez Knutu jer je mislio da je medvjed tužan

Čuvar u berlinskom zoološkom vrtu komadom mesa odvukao je medvjedu pažnju od posjetitelja koji je ušao u kavez praviti društvo medvjedu
Vidi originalni članak

Čuvar u berlinskom zoološkom vrtu spasio je u ponedjeljak naivnog posjetitelja (37) od kandža slavnog polarnog medvjeda Knuta. Komadom mesa odvukao je medvjedu pažnju od posjetitelja koji je ušao u kavez.
- Mislio je da je Knut usamljen i tužan, pa mu je htio praviti društvo - kaže glasnogovornica policije, Miriam Tauchmann dodajući kako je posjetitelj imao sreću da je ostao neozlijeđen. Knuta je nakon rođenja odbacila majka, te ga je zbrinuo čuvar Thomas Doerflein i spasio ga od uspavljivanja. Umiljata, mala bijela kugla krzna uskoro je stekla svjetsku slavu. No Knut sada ima dvije godine i 200 kilograma te je opasan koliko i svaka divlja životinja. Doerflein je umro u rujnu, a Knut je ostao sam. Posjetitelj se sažalio nad medvjedom i uskočio u kavez. Čuvar je Knuta namamio komadom mesa u jazbinu, no posjetitelj ni nakon upozorenja nije htio izaći iz kaveza. Tek je 20-ak minuta kasnije izašao zbog dolaska policije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare