To je to što me zanima!

Ušetala pijana u kafić i dečku zabila čašu u vrat

Dajani Ratkovac (46) izmjereno je više od jednog promila alkohola u krvi, a Krešimiru, koji je prošao samo s lakšim ozljedama, nešto manje
Vidi originalni članak

U buffetu Blato u Ulici Božidara Magovca u Zagrebu 46-godišnja Dajana Ratkovac htjela je u utorak oko 22 sata ubiti svog devet godina starijeg prijatelja Krešimira Hibeka.
- Ona je navodno ranije bila s njim u nekom kafiću gdje su se posvađali. Krešimir je došao sam, a nakon nekog vremena je ona uletjela kao uragan. Napala ga je štapom i počela udarati. Na kraju je razbila čašu koju mu je zabila u vrat, kod uha - doznajemo od radnice iz kafića Blato i mušterija koji su se tamo zatekli u vrijeme svađe dvoje ljubavnika. Krešimir i Dajana su navodno u vezi oko tri godine i sastajali su se po kafićima često, a u Blatu su bili stalni gosti. Konobarica kafića je prepričala kako se Hibek uopće nije branio.
- Bio je u uniformi zaštitarske agencije za koju radi, pa se valjda bojao zbog posla - dodala je konobarica.
Dajani je izmjereno više od jednog promila alkohola u krvi, a Krešimiru, koji je prošao s lakšim ozljedama, nešto manje. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC-u Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_18866 14.11.2007.

    Treba i to znati :) hahaha. Kap je prelila casu !!! i to dobro

  • Bijela13 14.11.2007.

    idijotizam...

  • user_682 14.11.2007.

    on loče u uniformi i onda se boji za posao. svašta. a nju treba zatvoriti i ne puštati. dečki, osnovajte udurugu dede jer vam postojeća ne radi ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare