To je to što me zanima!

USKOK će u petak ispitati Ivu Sanadera o "aferi Planinska"

USKOK je već ispitao Petra Čobankovića te Stjepana Fiolića pa se nagađa da bi nakon ispitivanja bivšeg premijera Ive Sanadera tužitelji mogli podići optužnicu
Vidi originalni članak

USKOK bi u petak trebao ispitati bivšeg premijera Ivu Sanadera o slučaju Planinska. Hoće li se braniti šutnjom ili će iznijeti obranu, to će se tek vidjeti. USKOK je već ispitao Petra Čobankovića te Stjepana Fiolića pa se nagađa da bi nakon ispitivanja Sanadera mogli podići optužnicu. 

U "aferi Planinska" radi se, podsjetimo, o malverzacijama oko prodaje poslovne zgrade u Planinskoj ulici u Zagrebu. Iako se u početku sumnjalo da je šteta oko 26 milijuna kuna, sada se sumnja da je šteta i veća.   

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zekomrkva101 13.07.2012.

    jos ovo,bar je kao premijer bio uredan,bez gafovau stranim jezicima i sramocenja nacije,te vrlo lijepog izgleda,a ovi sada,a Jacini jezicni biseri??Aj em hir kroejsa???sramota!!!! ne branim Ivu,samo treba rec katkad i ono sta je bilo pozitivno.

  • Michelangelo 13.07.2012.

    Zar ga ne bi bilo jeftinije baciti u jamu sa stajskim đubrom....i tako ne bumo vidjeli lovu koju je pokrao!!

  • zekomrkva101 13.07.2012.

    realno mislim da nikako nemoze Sanader biti jedini krivac za sve niti pod razno,cjela svita koja mu se uvlacila ,citaj uprknula ,svojedobno sada glumataju nevinasca i zgrazaju se,prozirni su do boli,jamili i pljackali a sad kao cedni svjedoci....JUDE OD PRVOG DO ZADNJEG,svima nek sude pa cu vjerovat u pravdu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare