To je to što me zanima!

Uskok će uskoro o Fimi mediji ispitati premijerku i vrh HDZ-a

Radi se o 30-ak svjedoka među kojima su i članovi predsjedništva HDZ-a iz vremena dok je bivši premijer Sanader vodio stranku. Ispitat će ih u narednih nekoliko dana
Vidi originalni članak

Cijeli vrh HDZ-a uključujući i premijerku Jadranku Kosor Uskok za narednih nekoliko dana ispitati o aferi Fimi medija. Radi se o 30-ak svjedoka među kojima su i članovi predsjedništva HDZ-a iz vremena dok je Sanader vodio stranku, piše Večernji list. Oni bi trebali istražiteljima kazati što znaju o izvlačenju novca iz državnih tvrtki.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • feba 13.09.2011.

    Pravda u ovoj državi NE POSTOJI.Kad u zatvoru završe,znači budu zaista osuđeni a ne pritvoreni Sanader,Kosor,Šeks pa Tuđman i još neki,duga ih je lista.Ali bit će to kad na vrbi rodi grožđe--previše je to lopovluka u 20 godina.

  • mirjana2902 13.09.2011.

    koliko ja znam NITKO nije iza rešetaka, osim ive,od hadezeovaca, a tako će vjerovatno i ostati, a i on će vanka do nove godine u to budite sigurni,ajde budemo vidjeli u narednih nekoliko dana dali pravne institucije rade svoj posao, ili su nedodirljivi kao i svi oni koji su pušteni iz pritvora da ih ne nabrajam više, jer to i vrabci znaju na grani.....o kojima mislim!!!!!!!!!!!!! žalosno je samo to što EU sve gleda i prati i sve nevjeruju šta se to događalo ovome jadnom narodu u ovih 20-tak godina, živi bili pa vidjeli šta će od ovoga na kraju ispasti!!!!!

  • stari mudrac 12.09.2011.

    a boga ti, onda ništa od potpisivanja ugovora s EU! kosorica ga ne bu potpisala. možda bajić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare