To je to što me zanima!

Uskok zatražio dokumente o kupnji zemljišta tvrtke Spačva

Linić je navodno u ime Ministarstva kupio zemljište tvrtke Spačva za 33 mil. kn iako mu je Porezna rekla da vrijedi samo šest milijuna. Uskok je tražio dokumentaciju
Vidi originalni članak

Uskok je nakon objavljenog članka u Jutarnjem listu od Ministarstva financija Republike Hrvatske zatražio žurno dostavljanje cjelokupne dokumentacije koja se odnosi na kupovinu zemljišta tvrtke Spačva kako bi odlučio o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, izvijestili su. 

Podsjetimo, u prosincu 2012. Dario Puljiz, vlasnik drvo-prerađivačke industrije Spačva iz Vinkovaca, zatražio je predstečajnu nagodbu. Linić je navodno u ime Ministarstva kupio zemljište tvrtke Spačva za 33 milijuna kuna iako mu je Porezna rekla da vrijedi samo šest milijuna. 

Jutarnji list je u posjedu četiri dokumenta koji potvrđuju da je Linić osobno donio i potpisao odluku na temelju koje je Ministarstvo financija izgubilo najmanje šest milijuna kuna, a ukupna šteta mogla bi se popeti čak i do 27 milijuna kuna.

Ministar Slavko Linić još nije reagirao na navode.

>>> U novom broju tjednika Express od 2. svibnja pročitajte tajni dosje šefice Porezne uprave i sve o SDP-ovoj igri prijestolja...

Idi na 24sata

Komentari 186

  • dahhmal 06.05.2014.

    Nadam se da ce ponovo goli otok otvoriti za Milanovićevu bandu

  • IvanKnežević 05.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dijaspora99 05.05.2014.

    ma kakav Remetinec, svima njima Goli Otok treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare