To je to što me zanima!

Čeka se očevid pada Cessne, pilota (64) prebacili u Zagreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Očevidom će se utvrditi razlozi pada aviona s dvoje putnika. Teško ozlijeđenog pilota (64) prebacili su na liječenje u Zagreb, dok je putnik (57) pušten iz bolnice
Vidi originalni članak

Očevid pada malog aviona, Cessne 172, s dvoje putnika kod Pakraca počet će u petak iza 9 sati na mjestu nesreće kako bi se utvrdili razlozi pada.  Čeka se dolazak Dinka Vodanovića, glavnog istražitelja za zrakoplovne nesreće. 

Kako doznajemo, teško ozlijeđeni pilot (64), inače državljanin Srbije, tijekom noći je iz Nove Gradiške prebačen na Odjel traumatologije u Zagrebu, gdje će biti nastavljeno njegovo liječenje. 

Drugi putnik (57) iz palog aviona,  državljanin Bugarske, na osobni je zahtjev u četvrtak navečer otpušten iz bolnice u Novoj Gradišci. 

>>> Pala Cessna: Spasioci su došli do ozlijeđenih i nosili ih 1,5 km

Podsjetimo, u četvrtak oko 10.30 sati na padinama Psunja između Okučana i Lipika  pala je Cessna 172 srbijanskih registarskih oznaka. Na svu sreću pilot i njegov suputnik preživjeli su pad. Uspjeli su mobitelom stupiti u kontakt s policijom i HGSS-om. Povremeno su se javljali jer su čuvali bateriju.  Više od tri sata trajalo je njihovo lociranje.  Spasioci su vodili bitku s vremenom, nastojali su što prije doći do unesrećenih i to prije mraka. 

Oko 14 sati uspjeli su ih pronaći, no, zbog konfiguracije terena do njih nisu mogli doći vozilima pa su ozlijeđene morali nositi 1,5 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • propala komunjara 15.11.2013.

    Koji uvid , pala braća srbin i tuta bugarin ,srušili ih iz Krajine ili su nešto švercali pa im se ptica po,,,, na avion i pali

  • 15.11.2013.

    Sad možemo očekivati tužbu Srbije zašto nismo više razminirali "teritorijum", ne može čovek više ni da padne avionom na sigurno!

  • MiškoDildač 15.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare