To je to što me zanima!

Uskratili su novac "Potrošaču" jer su pretjerali sa sporovima?

Društvu "Potrošač" odobrena je financijska potpora od 420.000 kuna, no kasnije je utvrđeno da obrazac proračuna za provedbu projekta nije u skladu s natječajem
Vidi originalni članak

Ministar Ivan Vrdoljak poništio je rješenje o dodjeli novca za financiranje Savjetovališta za zaštitu potrošača u zagrebačkoj regiji iz srpnja ove godine, a iz ministarstva poručuju kako se nisu stekli uvjeti za sklapanje ugovora s 'Potrošačem' jer društvo u traženim rokovima višekratno nije zadovoljilo uvjete vezane uz angažiranje pravnih savjetnika. 

Regionalna organizacija za zaštitu potrošača (ROZP) ocjenjuje da su zaposlenici zagrebačkog Savjetovališta za zaštitu potrošača Jadranka Kolarević, Ilija Rkman i Igor Vujović dobili otkaz zbog toga što su "pretjerali u sudskim sporovima", prenosi Slobodna Dalamcija

- Sada je potpuno jasno da su Jadranka i Ilija maknuti jer su pretjerali u sudskim sporovima poznatim javnosti - Franak, HEP, Ariel, T-com itd. Pripremljen i smišljen način da se eliminira 'opasan dvojac' rezultirao je time da se potrošačima uskrate prava iz Zakona o zaštiti potrošača - rekao je predsjednik ROZP-a Željko Tomašić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Arweni@ 18.11.2013.

    Štrašno! Čuj, pretjerali! Pa nisu ni počeli! Samo što je u Hrvatskoj teško gotovo nemoguće dobiti Pravdu. Ta ženska ko da nikad nije čula za Hrvatsku. Stvarno bi ponekad mogla navratit.

  • 17.11.2013.

    gospodine vrdoljak-vama je bolje da odete na tavan i da se ob....te na prvu gredu.ljepsu smrt kao ova necete naci

  • kung fu panda 16.11.2013.

    sad taj novac uputite u udrugu slijepih

Komentiraj...
Vidi sve komentare