To je to što me zanima!

Odbjegla vozačica bila pijana? Pješakinja je imala 19 godina...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U utorak navečer u 21.24 sati, Audi je poletio kroz crveno svjetlo na Poljičkoj cesti i udario u pješakinju koja je preminula na mjestu. Vozačica je pobjegla, ali pronašli su je nakon nekoliko sati
Vidi originalni članak

Policija je pronašla automobil, a potom i vozačicu koja je u utorak navečer u Poljičkoj ulici u Splitu usmrtila pješakinju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil je pronađen parkiran u Kranjčevićevoj ulici, ali u njemu nikog nije bilo. Riječ je o crnom Audiju, međutim, za razliku od prvih dojava, automobil je splitskih registarskih oznaka, javlja Dalmacija Danas. Nedugo nakon pronalaska automobila, policija je privela i ženu koju se sumnjiči da je sudjelovala u prometnoj nesreći.

Trenutno je na ispitivanju u policiji. 

Kako neslužbeno doznajemo, nesretna pješakinja imala je 19 godina. Kako doznaje Bljesak.info, riječ je o studentici M. Ć. iz Čapljine. 

Vozačici je navodno izmjereno preko jedan promil alkohola u krvi i to nekoliko sati nakon nesreće.

OČEVID U TIJEKU U Splitu naletio na pješakinju i usmrtio je: Vozač je pobjegao

Podsjetimo, u utorak navečer u 21.24 sati, Audi je poletio kroz crveno svjetlo na Poljičkoj cesti i udario u pješakinju koja je preminula na na mjestu. Nesretna pješakinja je mlađa žena.

Policija je nakon nesreće pozvala građane da dojave bilo kakvu korisnu informaciju vezano uz ovaj događaj.
 

Idi na 24sata

Komentari 253

  • Ork24 24.10.2018.

    Skupa sa onom iz RI u bajbok. Moci ce izmjenjivati iskustva. 🍸🍺🍻🍷🍹

  • 24.10.2018.

    Dosla cura na studij u grad, tek sta je pocela zivjeti, puna snova, planova, puna zivota...i onda joj zivot oduzme pijana *uda, da tako moram reci, tolikooo pijana da ju vjerojatno nije ni vidjela. :/ Nesreca se svakome moze dogoditi,..svi vozaci znaju koliko "malo" treba, trenutak nepaznje, kriva procjena i eto nevolje zacas...ALI ovo!!! Voznja u pijano stanju- to je jednostavno NEOPROSTIVO!!

  • serendipity26 24.10.2018.

    Ova da ne kažem šta je svjesno pobjegla jer je bila pijana da se otrijezni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare