To je to što me zanima!

Usmrtio ga na zebri i pobjegao: Dobio sedam i pol god. zatvora

NEPRAVOMOĆNO Branislav Smiljanić (23) iz Tenja u prosincu prošle godine u Osijeku je na zebri bez vozačke dozvole pregazio glumca Aleksandra Bogdanovića. Dobio je 7,5 godina zatvora
Vidi originalni članak

Nepravomoćnom presudom na osječkom sudu Branislav Smiljanić (23) dobio je sedam i pol godina zatvora i pet godina zabrane upravljanja vozilom nakon što je lani u Osijeku bez vozačke dozvole na zebri pregazio glumca Aleksandra Bogdanovića i pobjegao.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo nakon presude Branislavu Smiljaniću

Podsjećamo, Branislav Smiljanić (23) iz Tenja u prosincu prošle godine u Osijeku je pregazio Aleksandra Bogdanovića, glumca Hrvatskog narodnog kazališta. Branislav nije imao položen vozački ispit, bio je za volanom automobila koji pripada ocu njegove zaručnice Magdalene Skroza. Nakon što je na zebri udario Bogdanovića, pobjegao je s mjesta nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO: Mladić je naletio na glumca na zebri i pobjegao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Molim vas, oprostite mi'

Na sudu je plakao i molio za oprost. 

Rekao je da se smatra krivim za oba djela za koje ga terete, za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće i kazneno djelo nepružanja pomoći. 

- Kriv sam, oprostite mi ako ikako možete - rekao je u završnoj riječi Branislav Smiljanić, obraćajući se Seni Krupić, nevjenčanoj supruzi Aleksandra Bogdanovića.

BOGDANOVIĆEVA UDOVICA U ŠOKU 'Ovo je ubojstvo! Smiljanić je trebao 15 godina u zatvor...'

Idi na 24sata

Komentari 150

  • tutek! 08.05.2020.

    Znači osuđen za manje od pola godine. A horvatinčić i ostali njemu slični? Onaj klinac u Ilici koji je 2 godine čekao na slobodi da pročitaju crnu kutiju iz mercedesa kad je sa 195km/h ubio dvoje ljudi? ... itd itd...

  • tutek! 08.05.2020.

    A nije se sjetio sinkope? Pa tako možeš ubijati nekažnjivo.

  • 08.05.2020.

    Horvatincic, Kamenicki?

Komentiraj...
Vidi sve komentare