To je to što me zanima!

Uspjeli su oživjeti dječaka, srce mu nije radilo 55 min

Gore (1,5) udaljio se od vikendice i nadzora roditelja te je pao u ledenu vodu. Liječnici su ga pokušavali oživjeti, a srce mu nije radilo 55 min
Vidi originalni članak

Goreu Ottesonu (1,5) iz Denvera srce je stalo kucati na 55 minuta nakon što je pao u ledenu vodu tijekom odmora sa roditeljima. Dječak je odlutao od vikendice 6. srpnja te je pao u jarak u kojem je bila voda. Pretpostavljaju kako u vodi bio 20 minuta prije nego su ga pronašli djelatnici hitne pomoći te ga pokušali oživjeti. Oživjeli su ga tek nakon pola sata, a imali su tek jedan posto šanse da dječaka 'vrate u život'. Goreovi roditelji, Dave (41) i Amy (38) Otteson, rekli su kako su im doktori objasnili dječakov oporavak kao čudo.
- Znala sam da nešto nije u redu čim smo ga toliko dugo tražili. U bolnici sam panično pitala liječnike gdje ni je sin. Nisam mogla vjerovati nakon što su mi rekli da mu srce nije radilo 55 minuta - ispričala je majka Amy. Dječakovo tijelo se nakon nesreće potpuno ohladilo, a nakon nekoliko sati su liječnici primijetili kako se ipak miče, piše Daily Mail. Nekoliko tjedana nakon incidenta dječak se potpuno oporavio, a njegovom ozdravljenju se ni sami liječnici ne mogu načuditi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cevi 10.09.2010.

    Da je voda bila topla ne bi preživio!

  • user_46027 10.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • CHUPACHABRA 10.09.2010.

    blago onom tko nevidi a vjeruje.,jer njegovo je kraljevstvo vjecno.oslobodi nevjernike vjecnog ognja poput @cevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare