To je to što me zanima!

Sudario se s kamionom: Vozač poginuo uključujući se na cestu

U subotu je oko 10,40 sati na Državnoj cesti 502 kod Zemunika došlo do teške prometne nesreće u kojoj je nažalost jedna osoba smrtno stradala. Očevid je u tijeku.
Vidi originalni članak

Još se ne zna tko je poginuo u prometnoj nesreći u subotu oko 10.30 sati na Državnoj cesti 502 kod Zemunika blizu Zadra.

Prema za sad dostupnim informacijama, vozač Citroena zadarske registracije uključivao se u promet sa sporedne ceste na državnu cestu, kojom se u smjeru sjevera kretao kamion zadarske registracije kojega je vozio 53-godišnjak.

U sudaru kamiona i automobila smrtno je stradao vozač Citroena čiji je identitet u ovom trenutku nije poznat.

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid kojim će se utvrditi identitet stradalog vozača i ostale okolnosti nesreće, a promet na ovoj dionici ceste je privremeno obustavljen i odvija se obilazno.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Fenix7 29.10.2016.

    Svi drugi mediji objavili su da je poginuo J.P. (68), kako se onda ne zna? Bilo bi lijepo kad bi novinar pratio vijest koju je objavio.

  • Hristos se rodi 29.10.2016.

    Pokoj mu u dusi , spasio se

  • ales2 29.10.2016.

    hrvatima STOP ne znači ništa, eventualno malo usporiti, ali to je sve, pa uleti. jučer mi tkao guska uleti, pola metra, potrubim ona srednji prst, krenuo sam je naganjati, trubio i blicao, fufica se uplašila pa je stala sa strane 200 metara dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare