To je to što me zanima!

Ustavni sud imao sjednicu oko Milanovića, Šeparović sazvao konferenciju o ustavnosti izbora

Predsjednik DIP-a Radovan Dobronić ranije je rekao da nije bilo potrebe za posebnim intervencijama zbog Milanovićeva istupa u u kampanji kao SDP-ov kandidat za premijera
Vidi originalni članak

Sjednica Ustavnog suda je u tijeku, a više informacija objavit će uskoro, piše N1, navodeći da se raspravlja o načinu na koji se Milanović angažirao u kampanji. Predsjednik DIP-a Radovan Dobronić ranije je rekao da nije bilo potrebe za posebnim intervencijama zbog Milanovićeva istupa u u kampanji kao SDP-ov kandidat za premijera. Podsjetimo, Milanović nije bio na kandidacijskim listama.

POSTIZBORNI PREGOVORI Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Ustavni sud je nakon njegova istupa održao sastanak i objavio priopćenje, odnosno svojevrsno upozorenje Milanoviću i SDP-u da sve predizborne aktivnosti drže u granicama poštivanja Ustava.

S Ustavnog suda potvrdili su i da će u 13.45 sati biti konferencija za medije na kojoj   će dr. sc. Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda, govoriti o predmetu s današnje sjednice Ustavnog suda vezanom uz nadzor nad ustavnošću i zakonitošću parlamentarnih izbora.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • lepi boro 19.04.2024.

    To se zove deluxe kreten separovic

  • an7pohr 19.04.2024.

    Da li plešu oko njega , sluge zločinačke?

  • Tina 0070 19.04.2024.

    Kradeze se uplašio da bi mogao predsjednik ipak postati premijer pa su brzo tražili pomoč.. Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare