To je to što me zanima!

Utakmica u Makarskoj: Debeli su pobijedili Mršave na penale

Razlike između najdebljeg i najmršavijeg igrača je bila 120 kg. Sav novac prikupljen od ulaznica namijenjen je Udruzi roditelja djece sa smetnjama u razvoju "Sunce"
Vidi originalni članak

Tradicionalna nogometna utakmica između Mršavih i Debelih u nedjelju je ponovno razveselila Makarane i njihove goste. Utakmica je sve samo ne obična. Nerijetko igrači Debelih i ponesu Mršave, a rezultat je najmanji problem. Prije same utakmice svaki igrač mora stati na vagu. Razlika u kilaži između najdebljeg Davora Ožića (40) i najmršavijeg, ujedno i najstarijeg sudionika, Joska Vussia (85), je ravno 120 kg.  U postavi standardne ekipe je bio i Masterchef Ivanko Rebić, a pridružio im se i Big Brother stanar Dražen Bogdan. U pauzi koja traje gotovo duže od poluvremena, igrači nastupaju sa svojim pjesmama, recitacijama, žongliranjem. Jedini ozbiljni dio igre je bio početak kad se preminulim igračima i sucima odala počast minutom šutnje. Utakmica je humanitarnog karaktera. Sav novac prikupljen od ulaznica namijenjen je Udruzi roditelja djece sa smetnjama u razvoju "Sunce".

Na utakmici je prikupljeno ukupno 3.500 kuna, a pobijedili su Debeli i to na penale. Konačni rezultat je bio 8:6. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pumpi 08.08.2011.

    ajaaajajajaja, samo da ne bude faul, ovi tenkovi bi pregazili ove štapiće.. :D

  • Brufen 08.08.2011.

    Predonsti Debelih: Na golu je mršav golman. Prednosti Mršavih: Pokretljiviji smo i možemo dulje trčat. Znači Debeli su pobijedili pošto golman nije bio umoran, samo je stajao na golu jer pored njega ni ping pong loptica nebi mogla proć.

  • ping-pong 08.08.2011.

    Jeremija vs Superhik !

Komentiraj...
Vidi sve komentare