To je to što me zanima!

Utopio se tijekom podvodnog ribolova pokraj Đurđevca

Muškarac je u četvrtak otišao u ribolov, a njegov brat blizanac je prijavio nestanak. Njegovo tijelo su izvukli oko 13 sati, a pronašli su ga na dubini od četiri metra
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila kako su u četvrtak iz jezera Separacija kraj Đurđevca izvukli tijelo muškarca I.D. (39) koji se bavio podvodnim ribolovom. Tijelo su pronašli na dubini od četiri metra, četiri metra od obale.

Muškarac je u srijedu otišao u ribolov, a njegov brat blizanac je prijavio nestanak. Kako mu je automobil bio parkiran pokraj jezera, a njega nije bilo tamo, posumnjao je u tragediju. Potraga za nesretnim muškarcem počela je u četvrtak u jutarnjim satima da bi tijelo ronioci pronašli oko 13 sati i izvukli na obalu.

Jezero je već duže vremena zatvoreno, od kada je tvrtka koja se bavila vađenjem šljunka i pijeska završila u stečaju. No,  unatoč upozorenju na opasnost, mnogi su na vlastitu odgovornost ondje odlazili u ribolov. Tijelo muškarca je prevezeno u koprivničku bolnicu na Odjel patologije, kako bi se obavila obdukcija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MirkaBizjak 03.05.2013.

    Žao mi je čovjeka sad se nagađa svašta bez veze. Nake mu duša počiva u miru a obitelji izražavam sućut.

  • Pinklec šnaublojcnan 03.05.2013.

    Moj bratić je, prije cca 15 godina, roneći zapeo za sajlu pod vodom i na žalost umro u tom jezeru. Bio je osnovnoškolac. :(

  • ribomanijak 03.05.2013.

    Zašto ovi ljudi na čamcu nemaju prsluke za spašavanje kao što je to uobičajeno za ljude koji su na vodi i idu nekog spasiti ili pronaći ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare